HASA har hjemsted i Lyseng svømmebad (Lysengvej 4, 8270 Højbjerg), og der svømmers hver onsdag kl. 19:00 – 22:00

Bliv medlem

Du kan komme hos os et par gange “på prøve”, hvorefter vi forventer at du bliver medlem af klubben.

Vi benytter Holdsport som vores medlemskartotek, hvortil du kan oprette dig direkte herunder og dermed blive tilknyttet Svømmeklubben HASA. Er du allerede oprettet kan du logge på Holdsport her, fx for at ændre oplysninger eller betale kontingent.

 • Vedr. angivelse af “Hold” henvises til hvilken medlemstype man selv mener at måtte være (obs. vi kan/skal nok ændre det efterfølgende hvis forkert).
 • I boksen “Evt. kommentar” vil vi bede dig skrive, hvad du synes må være vigtigt for os i klubbens ledelse, underviserne og/eller livredderen at vide ift. dig. Hvis du har en lidelse, som kan være af betydning for din sikkerhed i vandet, skal vi vide det. Det er specielt lidelser, som kan medføre et akut anfald i forbindelse med anstrengelse i vandet, specielt epilepsi, astma og sukkersyge. For børn kan det også være navne på forældre.

Kontingent

Når du har tilmeldt dig forventer vi at du indbetaler kontingent, hvilket kan ske på følgende to måder.

1) For at minimerer det administrative arbejde i klubben er vi overgået til Holdsport, et online medlemssystem. Vi beder dig ligge dig ind der, og derigennem indbetale dit kontingent.

2) For medlemmer uden internet eller betalingskort, kan kontingenter fortsat indbetales via. netbank (anvend FIK + 01 ++ 3054489) eller overførsel til reg. nr.1551 konto 3054489. Husk at skrive dit navn på indbetaling.

Almindelige sikkerhedsregler for ophold i svømmehallen

Når man færdes i svømmehallen med mange, der aldrig har været i vandet før eller ikke er fortrolige med vand, må der laves visse regler for at skabe tryghed og ro omkring og i bassinet.

 1. Løb ikke på bassinkanten.
 2. Hav ikke smykker på i vandet.
 3. Hav ikke tyggegummi, bolsjer eller lign, i munden.
 4. Brug ikke farligt legetøj.
 5. Spring ikke på hovedet på lavt vand.
 6. Benyt kun de bassiner vi har tilladelse til.
 7. Spring ikke i vandet hvor der færdes andre svømmere.
 8. Stå stille hvis fløjten lyder.
 9. Lad ikke svømmere være alene i svømmehallen.